IC cloud telefonie

De cloud telefonie van IrisCall tilt jouw business naar een hoger niveau.

Vanaf €9,5/maand

IC mobiel

Naast een lage maandelijkse kost, betaal je enkel wat je verbruikt.

Vanaf €2,5/maand

IC internet

IrisCall biedt een veilige en kwaliteitsvolle internetaansluiting.

Vanaf €47,75/maand

Flexibel

Verhuizen? Meer aansluitingen nodig? Dat gebeurt in een handomdraai. Je business in de cloud gaat veel verder dan je bureaustoel op kantoor.

Eindeloos

De mogelijkheden van cloud telefonie gaan veel verder dan die van klassieke telefonie. Breid je IrisCall pakket uit met ons aanbod voor mobiel bellen en surfen. Daarnaast ondersteunen onze eigen geavanceerde applicaties - de communicatietool VAIOX en de collaboratietool CherryFile – uw cloud business.

Voordelig

Gedaan met klassieke telefonie! Dat wil zeggen: gedaan met zware terugkerende kosten. U betaalt slechts een eenmalige set-up kost en een maandelijkse kost per gebruiker. Wat nog? U zal versteld staan van het gemak: geen vervangings- of herstellingskosten.

Op maat

Complexe opstelling in je bedrijf? Geen paniek, wij kunnen het aan. We bekijken elke aanvraag apart en creëren in samenspraak de beste oplossing voor uw bedrijf.

En vooral... eenvoudig

Overschakelen is nog nooit zo vlot gegaan. Zeg vaarwel tegen het gedoe met het verplaatsen van toestellen, kabels… Het meeste werk gebeurt voor de on-site installatie. Eenmaal op locatie is alles in een vingerknip gebeurd. Ontdek de ‘plug & play’ installatie hier.